La fundació bancària “La Caixa” i l’Ajuntament de Valls han signat avui la renovació del conveni per tal de reforçar el programa de Gent Gran i potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu a la Llar del jubilat i pensionista de Valls l’Alt Camp, a més d’actualitzar la programació que els ofereixen conjuntament.

PUBLICITAT

El regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, diu que es tracta d’un conveni que fa que la vellesa sigui el més activa possible. El Director de Banca Institucions de Tarragona interior de CaixaBank, Alexis Gómez, diu que la finalitat d’aquest conveni encaixa perfectament amb la filosofia de l’Obra Social “La Caixa”.

El programa Gent Gran de la Fundació s’actualitza i amplia els tallers de promoció de la salut i el benestar amb el nou taller “En forma!”, els projectes de participació social voluntariat, els de formació en tecnologies de la informació i comunicació i una nova línia de desenvolupament vital amb el programa “Viure bé, sentir-se millor”.

PUBLICITAT