L’Ajuntament de Valls posa en funcionament aquesta setmana el nou sistema Vàlid d’identificació i signatura electròniques a través d’IDCAT Mòbil, que permet realitzar tràmits a la seu electrònica municipal des del telèfon  mòbil sense necessitat de disposar de signatura digital.
Aquest nou sistema es pot utilitzar per fer tràmits amb les administracions i els ens que integren el sector públic de Catalunya. Facilita identificar-se  signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador, no cal recordar cap contrasenya, no requereix la instal·lació de cap tipus de programari, és un sistema segur, no caduca amb el transcurs del temps i és gratuït.
L’objectiu del projecte, és renovar tecnològicament l’administració pública per dotar d’eines als ciutadans per tal que puguin realitzar els seus tràmits de forma àgil i fàcil.
__________________________________________________________________
3a jornada de Workshop d’Energia i Empresa 
Open Energy Institute (OEI) organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Valls, la tercera jornada Workshop d’Energia i Empresa per avançar en eficiència i sostenibilitat.
L’esdeveniment que tindrà lloc durant tot el matí a les instal·lacions del Fèlix Hotel de Valls el dimecres dia 18 d’abril, comptarà amb la participació d’especialistes de prestigi que exposaran propostes per poder afrontar la transició energètica.
El regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, diu que és una jornada preparada per donar una resposta a unes necessitats a totes les empreses i a qualsevol assistent. El president d’Open Energy Institut, Robert Moragues, diu que com a institut que estudia l’energia encaixen perfectament per treballar la competitivitat del món empresarial.
Aquesta tercera jornada serà inaugurada a les 9:30 h del matí, i a partir de les 10:00 h començaran les conferències i taules rodones. A les 13:45 h, el regidor Joan Carles Solé, serà l’encarregat de fer l’acte de clausura.
PUBLICITAT