L’Ajuntament de Valls posa en funcionament aquesta setmana el nou sistema Vàlid d’identificació i signatura electròniques a través d’IDCAT Mòbil, que permet realitzar tràmits a la seu electrònica municipal des del telèfon mòbil sense necessitat de disposar de signatura digital.

PUBLICITAT

Aquest nou sistema es pot utilitzar per fer tràmits amb les administracions i els ens que integren el sector públic de Catalunya. Facilita identificar-se signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador, no cal recordar cap contrasenya, no requereix la instal·lació de cap tipus de programari, és un sistema segur, no caduca amb el transcurs del temps i és gratuït.

L’objectiu del projecte, és renovar tecnològicament l’administració pública per dotar d’eines als ciutadans per tal que puguin realitzar els seus tràmits de forma àgil i fàcil.

PUBLICITAT