Aquest dimarts dia 24 d’abril, l’Ajuntament de Valls iniciarà les obres d’urbanització integral del carrer Jacint Verdaguer. Les reformes suposaran una inversió de 84.500 euros IVA inclòs i inclourà tant la renovació i modernització dels serveis públics com la millora del paviment de la via citada . La proposta ha estat comunicada als veïns de la zona per la regidora de Via Pública, Serveis i Medi Ambient, Dolors Farré, qui va comunicar que les obres estan previstes que finalitzin en tres mesos.

PUBLICITAT

El projecte ha estat ideat perquè representi una transformació integral del carrer Jacint Verdaguer. Amb aquestes obres s’espera que la via s’iguali en aspecte a vies com la zona dels carrers del Paborde i de Miralbosc, els quals van ser reformats l’any 2016. Amb l’objectiu de facilitar la seguretat dels vianants, l’Ajuntament ha previst la instal·lació de pilones a banda i banda per delimitar els espais reservats pels ciutadans.

Pel que fa a les restriccions de trànsit, durant el període d’obres el carrer estarà tallat i des del consistori es recomana utilitzar altres vies alternatives que enllacin amb les zones de la carretera de Montblanc i la plaça Font de la Manxa. Així doncs, s’aconsella que per accedir al centre de la ciutat s’eviti la muralla de Sant Antoni i s’utilitzin accessos com l’entrada a Valls pel carrer Anselm Clavé.

 

PUBLICITAT