L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix per a les pròximes setmanes un taller de cor de cançó africana dirigit a públic adult que tingui com a objectiu descobrir nous repertoris corals. La proposta s’ha iniciat des de l’Escola Municipal després que diversos adults del centre trobessin a faltar un espai coral integrat per persones amb interessos i realitats diferents. Amb la creació d’aquest cor, l’Escola busca una via transversal que uneixi aquest espai.

PUBLICITAT

Des de l’entitat s’ha comunicat que el taller està obert a tot tipus de persones, sempre que tinguin 18 anys. A més, per englobar el màxim grup possible, l’Escola facilita un servei de cangur perquè els pares que vulguin participar en el cor ho facin amb tota tranquil·litat.

El taller estarà conduït per Mireia Besora, professora de l’Escola amb una àmplia experiència al món coral. L’inici del taller serà el dia 19 d’abril i tindrà una durada de vuit setmanes. Pel que fa a les sessions, l’entitat ha comunicat que seran els dijous de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 a l’Escola de música ubicada al Parc Barrau. Els participants del taller oferiran un recital final al concert que l’Escola té previst pel dia 21 de juny al Centre Cultural.

PUBLICITAT