Aquest dimarts dia 24 d’abril, l’Ajuntament de Valls iniciarà les obres d’urbanització integral del carrer Jacint Verdaguer. Les reformes suposaran una inversió de 84.500 euros IVA inclòs i inclourà tant la renovació i modernització dels serveis públics com la millora del paviment de la via citada . La proposta ha estat comunicada als veïns de la zona per la regidora de Via Pública, Serveis i Medi Ambient, Dolors Farré, qui va comunicar que les obres estan previstes que finalitzin en tres mesos.

PUBLICITAT

El projecte ha estat ideat perquè representi una transformació integral del carrer Jacint Verdaguer. Amb aquestes obres s’espera que la via s’iguali en aspecte a vies com la zona dels carrers del Paborde i de Miralbosc, els quals van ser reformats l’any 2016. Amb l’objectiu de facilitar la seguretat dels vianants, l’Ajuntament ha previst la instal·lació de pilones a banda i banda per delimitar els espais reservats pels ciutadans.

Pel que fa a les restriccions de trànsit, durant el període d’obres el carrer estarà tallat i des del consistori es recomana utilitzar altres vies alternatives que enllacin amb les zones de la carretera de Montblanc i la plaça Font de la Manxa. Així doncs, s’aconsella que per accedir al centre de la ciutat s’eviti la muralla de Sant Antoni i s’utilitzin accessos com l’entrada a Valls pel carrer Anselm Clavé.

 

______________________________________________________________________

L’Escola de Música Robert Gerhard organitza un taller de cançó africana per a adults

 

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix per a les pròximes setmanes un taller de cor de cançó africana dirigit a públic adult que tingui com a objectiu descobrir nous repertoris corals. La proposta s’ha iniciat des de l’Escola Municipal després que diversos adults del centre trobessin a faltar un espai coral integrat per persones amb interessos i realitats diferents. Amb la creació d’aquest cor, l’Escola busca una via transversal que uneixi aquest espai.

Des de l’entitat s’ha comunicat que el taller està obert a tot tipus de persones, sempre que tinguin 18 anys. A més, per englobar el màxim grup possible, l’Escola facilita un servei de cangur perquè els pares que vulguin participar en el cor ho facin amb tota tranquil·litat.

El taller estarà conduït per Mireia Besora, professora de l’Escola amb una àmplia experiència al món coral. L’inici del taller serà el dia 19 d’abril i tindrà una durada de vuit setmanes. Pel que fa a les sessions, l’entitat ha comunicat que seran els dijous de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 a l’Escola de música ubicada al Parc Barrau. Els participants del taller oferiran un recital final al concert que l’Escola té previst pel dia 21 de juny al Centre Cultural.

______________________________________________________________________

ESPORTS

CBVALLS: Èxit de la trobada de tecnificació

 

Èxit rotund de la trobada de tecnificació organitzada pel CB Valls en la categoria Alevi. La trobada es va fer el passat diumenge i vam comptar amb l’assistència de més de 50 joves esportists Van treballar la passada i recepció de la pilota, el bot en moviment i la gestió de jugades col·lectives.

 

PUBLICITAT