Les fogueres de Sant Joan seran les protagonistes de la imatge gràfica de la Festa Major de Valls per aquest any 2018. El dissenyador vallenc Carles Cubos Serra ha posat la mirada en el foc, un element que en edicions passades, no havia tingut tota la centralitat que mereixia. Marc Ayala, regidor de Cultura, ha explicat perquè, l’obra de Cubos ha estat escollida per la imatge gràfica de la Festa Major.

PUBLICITAT

Des del consistori, s’ha fet peu a reconèixer tant l’element del foc com el de la tipografia, ja que aquesta última ajuda a fer una lectura ràpida del motiu de la imatge. A més, al voltant de la foguera hi podem trobar representat el bullici de la festa i dels elements del seguici com a expressió popular, sobretot la imatgeria dels gegants i del bestiari vallenc.

Carles Cubos, qui ja va dissenyar diferents campanyes promocionals per la ciutat, com per exemple la del boladís, ha volgut aprofitar la presentació per reafirmar la il·lusió que l’ha abocat a fer el projecte. El cartell, el qual combina el grafisme de la foguera, treballat digitalment amb formes, colors i textures, té un patró de base fet 100% a mà. Cubos ha assegurat que l’element de la foguera era essencial, ja que és un element que uneix la ciutat amb altres punts dels Països Catalans.

Per finalitzar la presentació, l’alcalde Albert Batet ha volgut donar les gràcies a l’autor del cartell tot assegurant que és un plaer comptar una altra vegada amb la seva feina. Amb la presentació del cartell, cada vegada es coneixen més informacions sobre La Festa Major de Valls, la qual donarà el tret de sortida el pròxim mes de juny.

PUBLICITAT