El proper dissabte 21 d’abril, la companyia Aboon Teatre exportarà la seva obra per nadons al Teatre Principal de Valls. L’espectacle, anomenat l’Arbre de la Vida, comptarà amb la interpretació d’Anna Serra i Mei Samarra i posarà el focus d’atenció en les nenes i nens de sis mesos a tres anys. L’obra s’englobarà en el conjunt d’actes previs a la Diada de Sant Jordi.

PUBLICITAT

Des d’Aboon Teatre, s’ha realçat que l’obra no comptarà amb una única història, sinó tantes com nens i nenes, adults i altres familiars assisteixin. La companyia de teatre per a nadons, fundada l’any 2012, aposta per un muntatge innovador i per unes obres que despertin la imaginació de grans i petits.

L’espectacle obre una finestra al procés de la creació. L’obra tractarà els temes de la vida i la mort, de la voluntat i la passió de viure. El resultat serà una mostra on les formes, els colors i els sons són totalment abstractes. Els nadons podran gaudir de l’obra passant des d’ambients totalment blancs a altres escenaris cromàtics que expressaran cadascun un element totalment diferent.

Les localitats es poden obtenir per canals online i a les taquilles del Principal. Pel que fa a les funcions, s’han programat per les 12 del migdia, 5 i 6 de la tarda.

PUBLICITAT