Les fogueres de Sant Joan seran les protagonistes de la imatge gràfica de la Festa Major de Valls per aquest any 2018. El dissenyador vallenc Carles Cubos Serra ha posat la mirada en el foc, un element que en edicions passades, no havia tingut tota la centralitat que mereixia. Marc Ayala, regidor de Cultura, ha explicat perquè, l’obra de Cubos ha estat escollida per la imatge gràfica de la Festa Major.

PUBLICITAT

Des del consistori, s’ha fet peu a reconèixer tant l’element del foc com el de la tipografia, ja que aquesta última ajuda a fer una lectura ràpida del motiu de la imatge. A més, al voltant de la foguera hi podem trobar representat el bullici de la festa i dels elements del seguici com a expressió popular, sobretot la imatgeria dels gegants i del bestiari vallenc.

Carles Cubos, qui ja va dissenyar diferents campanyes promocionals per la ciutat, com per exemple la del boladís, ha volgut aprofitar la presentació per reafirmar la il·lusió que l’ha abocat a fer el projecte. El cartell, el qual combina el grafisme de la foguera, treballat digitalment amb formes, colors i textures, té un patró de base fet 100% a mà. Cubos ha assegurat que l’element de la foguera era essencial, ja que és un element que uneix la ciutat amb altres punts dels Països Catalans.

Per finalitzar la presentació, l’alcalde Albert Batet ha volgut donar les gràcies a l’autor del cartell tot assegurant que és un plaer comptar una altra vegada amb la seva feina. Amb la presentació del cartell, cada vegada es coneixen més informacions sobre La Festa Major de Valls, la qual donarà el tret de sortida el pròxim mes de juny.

 ___________________________________________________________

Els nadons, actors per un dia al Teatre Principal

 

El proper dissabte 21 d’abril, la companyia Aboon Teatre exportarà la seva obra per nadons al Teatre Principal de Valls. L’espectacle, anomenat l’Arbre de la Vida, comptarà amb la interpretació d’Anna Serra i Mei Samarra i posarà el focus d’atenció en les nenes i nens de sis mesos a tres anys. L’obra s’englobarà en el conjunt d’actes previs a la Diada de Sant Jordi.

Des d’Aboon Teatre, s’ha realçat que l’obra no comptarà amb una única història, sinó tantes com nens i nenes, adults i altres familiars assisteixin. La companyia de teatre per a nadons, fundada l’any 2012, aposta per un muntatge innovador i per unes obres que despertin la imaginació de grans i petits.

L’espectacle obre una finestra al procés de la creació. L’obra tractarà els temes de la vida i la mort, de la voluntat i la passió de viure. El resultat serà una mostra on les formes, els colors i els sons són totalment abstractes. Els nadons podran gaudir de l’obra passant des d’ambients totalment blancs a altres escenaris cromàtics que expressaran cadascun un element totalment diferent.

Les localitats es poden obtenir per canals online i a les taquilles del Principal. Pel que fa a les funcions, s’han programat per les 12 del migdia, 5 i 6 de la tarda.

PUBLICITAT