La Coordinadora de Joves de Valls, espai dedicat a la participació ciutadana que agrupa les diferents entitats juvenils, organitza conjuntament amb VallsJove, una mostra d’entitats juvenils. L’esdeveniment, que s’anomena #elsjovesfemcoses es durà a terme el dissabte dia 21 d’abril de 18 a 21 hores al Pati i tindrà l’objectiu de donar a conèixer quins grups juvenils i entitats i hi ha a la ciutat. D’aquesta manera es vol promoure i visualitzar el treball de les entitats juvenils i del lleure de la ciutat.

PUBLICITAT

Un dels objectius de la mostra és conscienciar als joves de la importància de l’organització per ser agents actius de canvi social, ja sigui des de l’àmbit cultural, esportiu, inclusiu o del lleure. Així ho definia la Regidora d’Acció Cívica i Joventut, Bàrbara Flores.

L’Associació Trèvol, Associació juvenil Big Fam, Cor Koré (Associació Siute Cor), Esplai Esquirols, Esplai El Cau (Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela), Steel Monkeys Barz (Street Workout Team), VallsJove i la Coordinadora de Joves de Valls han confirmat la seva assistència a la mostra. Cada entitat juvenil realitzarà una activitat o un taller relacionat amb un valor amb l’objectiu de mostrar com el transmeten i de quina manera el treballen des de l’entitat. A més, la mostra s’emmarca també en els actes del 60è aniversari que el CAU celebra aquest any.

A banda dels estands i activitats organitzades per les entitats, hi haurà tallers, berenar, música i un estand de la Coordinadora de Joves i del servei municipal de joventut. La mostra també comptarà amb el sorteig de diferents premis gràcies a la col·laboració d’entitats, serveis municipals, comerços i empreses de Valls.

PUBLICITAT