Amb l’arribada de la campanya de Sant Jordi aquest mes d’abril, diverses editorials catalanes han mostrat el seu catàleg per tal de promocionar les seves obres. Un cas proper és el de l’editorial vallenca Cossetània, la qual ha presentat aquesta setmana un total de 23 llibres relacionats amb les nostres comarques.

PUBLICITAT

L’editorial va presentar els llibres a la Part Alta de Tarragona, juntament amb els escriptors pertinents. Jordi Ferré, editor i responsable de la firma va voler explicar que espera de la campanya de Sant Jordi d’aquest 2018.

La presentació de les obres va servir perquè els diversos autors posessin en comú els seus treballs creatius, els quals són molt variats i inclouen novel·les, narrativa, llibres de dibuixos, esports i un llarg etcètera. Aprofitant la reunió, els assistents van voler recordar a l’escriptor tarragoní Jordi Tiñena, qui va morir fa unes setmanes. Tiñena era l’autor d’un dels llibres que es podran trobar aquest Sant Jordi, titulat ‘El somriure del viking’.

L’aplec d’autors de la comarca va fer que, Jordi Ferré volgués comentar l’interès del lector en escriptors de la zona, una tendència que cada vegada va més a l’alça.

Els llibres que aporta Cossetània a la diada de Sant Jordi han estat publicats, com a molt tard, la passada tardor. Des d’aquest moment, el grup ha presentat prop de 180 novetats

 

PUBLICITAT