La Coordinadora de Joves de Valls, espai dedicat a la participació ciutadana que agrupa les diferents entitats juvenils, organitza conjuntament amb VallsJove, una mostra d’entitats juvenils. L’esdeveniment, que s’anomena #elsjovesfemcoses es durà a terme el dissabte dia 21 d’abril de 18 a 21 hores al Pati i tindrà l’objectiu de donar a conèixer quins grups juvenils i entitats i hi ha a la ciutat. D’aquesta manera es vol promoure i visualitzar el treball de les entitats juvenils i del lleure de la ciutat.

PUBLICITAT

Un dels objectius de la mostra és conscienciar als joves de la importància de l’organització per ser agents actius de canvi social, ja sigui des de l’àmbit cultural, esportiu, inclusiu o del lleure. Així ho definia la Regidora d’Acció Cívica i Joventut, Bàrbara Flores.

L’Associació Trèvol, Associació juvenil Big Fam, Cor Koré (Associació Siute Cor), Esplai Esquirols, Esplai El Cau (Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela), Steel Monkeys Barz (Street Workout Team), VallsJove i la Coordinadora de Joves de Valls han confirmat la seva assistència a la mostra. Cada entitat juvenil realitzarà una activitat o un taller relacionat amb un valor amb l’objectiu de mostrar com el transmeten i de quina manera el treballen des de l’entitat. A més, la mostra s’emmarca també en els actes del 60è aniversari que el CAU celebra aquest any.

A banda dels estands i activitats organitzades per les entitats, hi haurà tallers, berenar, música i un estand de la Coordinadora de Joves i del servei municipal de joventut. La mostra també comptarà amb el sorteig de diferents premis gràcies a la col·laboració d’entitats, serveis municipals, comerços i empreses de Valls.

______________________________________________________________

L’editorial vallenca Cossetània presenta les seves novetats per Sant Jordi

Amb l’arribada de la campanya de Sant Jordi aquest mes d’abril, diverses editorials catalanes han mostrat el seu catàleg per tal de promocionar les seves obres. Un cas proper és el de l’editorial vallenca Cossetània, la qual ha presentat aquesta setmana un total de 23 llibres relacionats amb les nostres comarques.

L’editorial va presentar els llibres a la Part Alta de Tarragona, juntament amb els escriptors pertinents. Jordi Ferré, editor i responsable de la firma va voler explicar que espera de la campanya de Sant Jordi d’aquest 2018.

La presentació de les obres va servir perquè els diversos autors posessin en comú els seus treballs creatius, els quals són molt variats i inclouen novel·les, narrativa, llibres de dibuixos, esports i un llarg etcètera. Aprofitant la reunió, els assistents van voler recordar a l’escriptor tarragoní Jordi Tiñena, qui va morir fa unes setmanes. Tiñena era l’autor d’un dels llibres que es podran trobar aquest Sant Jordi, titulat ‘El somriure del viking’.

L’aplec d’autors de la comarca va fer que, Jordi Ferré volgués comentar l’interès del lector en escriptors de la zona, una tendència que cada vegada va més a l’alça.

Els llibres que aporta Cossetània a la diada de Sant Jordi han estat publicats, com a molt tard, la passada tardor. Des d’aquest moment, el grup ha presentat prop de 180 novetats

 

 

PUBLICITAT