La Mulassa de Valls, tornarà a dur a terme la tradicional pujada a peu a la creu de Miramar, el diumenge 29 d’abril. L’expedició, planificada a les 8 del matí, partirà de la Unió Anelles de la Flama.

PUBLICITAT

La primera parada de l’itinerari tindrà lloc a les Fonts de Fonscaldes on s’organitzarà un esmorzar de motxilla. Des de l’entitat s’ha comunicat que aquest any, els participants portin el seu esmorzar, tot i que amb el preu de la inscripció s’hi inclourà una beguda i el cafè.

Seguidament, es continuarà el recorregut cap a la creu de Miramar, on a l’últim tram de camí s’hi afegirà la Mulassa petita per continuar el camí junts i es farà una nova parada d’avituallament.

Quan l’expedició arribi al cim de la muntanya de Miramar, a la creu, la Mulassa i la Mulassa petita realitzaran els seus balls tradicionals, per tot seguit baixar fins a la plaça del poble i tornar a ballar en una de les places més petites.

 

PUBLICITAT