La companyia vallenca Passabarret estrenarà dissabte 28 d’abril a les 9 del vespre, l’adaptació circense de la novel·la “Josafat” de Prudenci Bertrana. La novel·la ha estat la base perquè tant la companyia com el director de l’obra, Adrián Schvarzstein, posessin la primera pedra d’un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

PUBLICITAT

Tot i que s’estrena el pròxim dissabte, la companyia i el director de l’espectacle han volgut oferir un primer tast al Teatre Principal. L’acte ha estat presentat pel regidor de Cultura, Marc Ayala, qui ha volgut posar el focus a l’activitat de la companyia Passabarret a la ciutat.

Pel que fa als integrants de l’obra, Oriol Llop es posarà a la pell de Josafat i Maria Cavagnero a la de la Fineta. Dos personatges que s’allunyen i s’apropen a parts iguals i que deixaran un reguitzell de recursos sobre l’escenari que atraparan a l’espectador. Oriol Llop, integrant de la companyia ha volgut explicar quin procés han seguit per tal d’adaptar una obra tan narrativa al món del circ.

Per finalitzar, Adrián Schvarzstein ha assegurat que l’obra de Prudenci Bertrana és especial i que ha estat tot una tasca resumir un llibre ple de matisos obscurs per adaptar-los a tots els públics.

Les entrades es podran adquirir les 24 hores a la web ticketea i a les taquilles del Teatre Principal els dimecres a la tarda i els divendres al matí. Tot i això, també es podran aconseguir unes hores abans de l’hora fixada per la representació.

__________________________________________________

La UAF prepara la 28ª pujada de la Mulassa a Miramar

La Mulassa de Valls, tornarà a dur a terme la tradicional pujada a peu a la creu de Miramar, el diumenge 29 d’abril. L’expedició, planificada a les 8 del matí, partirà de la Unió Anelles de la Flama.

La primera parada de l’itinerari tindrà lloc a les Fonts de Fonscaldes on s’organitzarà un esmorzar de motxilla. Des de l’entitat s’ha comunicat que aquest any, els participants portin el seu esmorzar, tot i que amb el preu de la inscripció s’hi inclourà una beguda i el cafè.

Seguidament, es continuarà el recorregut cap a la creu de Miramar, on a l’últim tram de camí s’hi afegirà la Mulassa petita per continuar el camí junts i es farà una nova parada d’avituallament.

Quan l’expedició arribi al cim de la muntanya de Miramar, a la creu, la Mulassa i la Mulassa petita realitzaran els seus balls tradicionals, per tot seguit baixar fins a la plaça del poble i tornar a ballar en una de les places més petites.

PUBLICITAT