El Cor Modern de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard presentarà dijous 3 de maig a 2/4 de 8 del vespre, el seu nou projecte de curs amb un concert que tindrà lloc  al Teatre Principal de Valls. A l’actuació hi participarà el cor, el qual està format per una quarantena de joves d’entre 7 i 13 anys i un petit combo creat per a l’ocasió, amb Gorka Gras, bateria, Gabriel Llorach, guitarra i Arnau Benet al baix. El recital estarà dirigit per Mireia Besora i comptarà amb Eloi Fort al piano, els quals son els dos responsables del cor.

PUBLICITAT

L’esdeveniment comptarà amb tres cançons d’Steve Wonder i quatre cançons tradicionals catalanes arranjades per diferents músics (E. Molerto, F. Pagès, J. Monné i M. Ventura). Tot i que el cor fa temps que funciona, aquest curs s’ha regenerat i gairebé podem parlar d’un cor nou, perquè hi han entrat molts joves de l’Escola i s’ha hagut de posar molt d’esforç per cohesionar les veus i els colors vocals.

PUBLICITAT