Ahir, dimecres dia 25 d’abril, Ferran Civit, diputat d’Esquerra Republicana per Catalunya, va presentar a Valls l’entitat anomenada Associació Catalana pels Drets Civils. L’acte es va emplaçar a la sala d’actes de la Casa de Cultura i va comptar amb l’assistència de diversos ciutadans.

PUBLICITAT

La presentació va ser organitzada per Valls Alt Camp per la Independència i Òmnium Alt Camp i ha comptat també amb la presència de Jordi de Bofarull, president de l’ANC de Valls, qui ens ha volgut descriure els objectius de l’Associació.

Ferran Civit, va ser un convidat de pes per explicar la realitat que estan vivint les famílies dels presos polítics, ja que és la parella de la consellera Meritxell Serret la qual actualment es troba exiliada a Bèlgica. L’associació està conformada per divuit famílies, tot i això, està oberta a totes les famílies que creguin que els seus drets civils estan sent vulnerats. Jordi de Bofarull, ens explica quins són els pròxims actes de l’Associació catalana pels Drets Civils.

PUBLICITAT