Les zones blaves de Valls experimentaran un canvi notable a partir del 2 de maig. Des de l’Ajuntament de Valls, s’ha anunciat que a partir d’aquesta data, l’aplicació actual per pagar a partir d’una app quedarà substituïda per la nova ‘iParkME‘. La nova aplicació permetrà aparcar a la zona blava sense haver de desplaçar-se al parquímetre, fent que l’usuari s’estalviï temps i diners. Francesc Anguela, regidor de transparència i tecnologies de la informació, ens explica quins passos hauran de fer els usuaris de l’antiga ‘AparcaApp‘ per fer efectiu el canvi de compte

PUBLICITAT

Un dels punts a favor de la nova app és l’opció d’allargar el temps d’estacionament sense haver-se de desplaçar al parquímetre. A més, en el cas que l’usuari oblidi que s’acaba el temps fixat, rebrà una alarma perquè pugui reaccionar a temps. Una altra actualització per l’usuari és que ara, comptarà amb l’opció de fer el pagament de l’anul·lació de la denúncia des de la mateixa app. Anguela ha volgut confirmar que des del consistori es podrà oferir descompte als comerciants que ho sol·licitin.

El canvi d’app ve motivat perquè l’empresa proveïdora de l’actual servei ha estat integrada per la firma Integr@ Parking Solutions, la qual ja opera en diverses ciutats.

PUBLICITAT