Les zones blaves de Valls experimentaran un canvi notable a partir del 2 de maig. Des de l’Ajuntament de Valls, s’ha anunciat que a partir d’aquesta data, l’aplicació actual per pagar a partir d’una app quedarà substituïda per la nova ‘iParkME‘. La nova aplicació permetrà aparcar a la zona blava sense haver de desplaçar-se al parquímetre, fent que l’usuari s’estalviï temps i diners. Francesc Anguela, regidor de transparència i tecnologies de la informació, ens explica quins passos hauran de fer els usuaris de l’antiga ‘AparcaApp‘ per fer efectiu el canvi de compte.

PUBLICITAT

Un dels punts a favor de la nova app és l’opció d’allargar el temps d’estacionament sense haver-se de desplaçar al parquímetre. A més, en el cas que l’usuari oblidi que s’acaba el temps fixat, rebrà una alarma perquè pugui reaccionar a temps. Una altra actualització per l’usuari és que ara, comptarà amb l’opció de fer el pagament de l’anul·lació de la denúncia des de la mateixa app. Francesc Anguela també ha volgut confirmar que des del consistori es podrà oferir descompte als comerciants que ho sol·licitin.

El canvi d’app ve motivat perquè l’empresa proveïdora de l’actual servei ha estat integrada per la firma Integr@ Parking Solutions, la qual ja opera en diverses ciutats.

___________________________________________________________________

Ferran Civit presenta l’Associació Catalana pels Drets Civils a la ciutat de Valls

Ahir, dimecres dia 25 d’abril, Ferran Civit, diputat d’Esquerra Republicana per Catalunya, va presentar a Valls l’entitat anomenada Associació Catalana pels Drets Civils. L’acte es va emplaçar a la sala d’actes de la Casa de Cultura i va comptar amb l’assistència de diversos ciutadans.

La presentació va ser organitzada per Valls Alt Camp per la Independència i Òmnium Alt Camp i ha comptat també amb la presència de Jordi de Bofarull, president de l’ANC de Valls, qui ens ha volgut descriure els objectius de l’Associació.

Ferran Civit, va ser un convidat de pes per explicar la realitat que estan vivint les famílies dels presos polítics, ja que és la parella de la consellera Meritxell Serret la qual actualment es troba exiliada a Bèlgica. L’associació esta conformada per divuit famílies, tot i això, està oberta a totes les famílies que creguin que els seus drets civils estan sent vulnerats. Jordi de Bofarull, ens explica quins son els pròxims actes de l’Associació catalana pels Drets Civils.

_____________________________________________________________________

El Cor de l’Escola Municipal de Música Rober Gerhard estrena nou projecte

El Cor Modern de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard presentarà dijous 3 de maig a 2/4 de 8 del vespre, el seu nou projecte de curs amb un concert que tindrà lloc  al Teatre Principal de Valls. A l’actuació hi participarà el cor, el qual està format per una quarantena de joves d’entre 7 i 13 anys i un petit combo creat per a l’ocasió, amb Gorka Gras, bateria, Gabriel Llorach, guitarra i Arnau Benet al baix. El recital estarà dirigit per Mireia Besora i comptarà amb Eloi Fort al piano, els quals son els dos responsables del cor.

L’esdeveniment comptarà amb tres cançons d’Steve Wonder i quatre cançons tradicionals catalanes arranjades per diferents músics (E. Molerto, F. Pagès, J. Monné i M. Ventura). Tot i que el cor fa temps que funciona, aquest curs s’ha regenerat i gairebé podem parlar d’un cor nou, perquè hi han entrat molts joves de l’Escola i s’ha hagut de posar molt d’esforç per cohesionar les veus i els colors vocals.

 

PUBLICITAT