El passat divendres 20 d’abril, l’Ajuntament de Valls va participar en la jornada “Polítiques d’igualtat de gènere en el marc de la Unió Europea”. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Observatori de la Igualtat de la URV juntament amb l’oficina Europe Direct Tarragona. La coordinadora tècnica del SIAD de Valls, Reyes Fuella, hi va participar juntament amb els representants dels ajuntaments de Tarragona, Reus, Tortosa i Riudecols.

PUBLICITAT

L’opció de participar en la taula rodona va arribar per part de la Universitat Rovira i Virgili, la qual considera que l’Ajuntament de Valls és un dels municipis referents en polítiques d’igualtat de tota la demarcació.

També s’ha de destacar la participació de l’eurodiputat Ernest Urtasun, membre de la Comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere, qui va parlar de l’impacte de les polítiques fiscals en la igualtat de Gènere. Urtasun va assegurar que les tasques que duu a terme la Comissió “desperten i topen amb els recels quan es tracta de donar una perspectiva d’igualtat a les polítiques econòmiques” de la Unió.

PUBLICITAT