La cantant i compositora Maria Rodés presenta el seu nou disc ‘Eclíptica’ el dissabte 5 de maig al Teatre Principal. L’artista dedica el seu espectacle a homenatjar la figura de Lluís Rodés, el seu tiet besavi, meteoròleg, astrònom i director de l’Observatori de l’Ebre.

PUBLICITAT

Maria Rodés va rebre el Premi Puig-Porret 2016 a la millor creació musical. L’estil de Rodés està impregnat de tocs de grups com Love of Lesbian, Sidonie, Standstill o the New Raemon. La cantautora recrea el transcurs d’una nit amb un repertori de cançons inspirats en la vida i l’obra de Lluís Rodés.

El concert reuneix unes cançons que ja neixen ben amassades per a la plaent degustació, amb uns ingredients trobats, de veritats i aprenentatges vinculats al seu familiar durant els seus dies de guerra, soledat, por i espiritualitat. És un disc i concert que explora l’univers i on reconnecta amb l’herència del seu avantpassat.

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web ticketea, al telèfon 902 044 226 i a les taquilles del Teatre Principal dimecres a la tarda, divendres al matí i també una hora abans de la funció.

PUBLICITAT