La próxima edició de la Music Valls Va de Vins, la mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp ja ha donat a conèixer el cartell dels artistes que es podran escoltar en directe els dies 11, 12 i 13 de maig al Pati de Valls.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, l’organització, la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls juntament amb la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls i l’Associació de Restauradors de Valls han seleccionat un total de set artistes que barregen soul i funk, amb pop i cançó d’autor amb destacada presència també de grups locals. Les formacions triades són The Slingshots, Albert Basora, Murmur, Elena Volpini, Joan Reig, La Soul Machine i Lu Rois.

Totes aquestes formacions acompanyaran els tastos d’una setantena de vins dels 13 cellers de la DO Tarragona i d’altres productors vitivinícoles que estaran representats al Pati de Valls. En aquesta edició del Music Valls Va de Vins, el celler convidat és Dasca Vives, un celler familiar de l’Alt Camp reconegut per la seva producció ecològica. El preu del tiquet és de 10 euros i inclourà una copa de vi marcada per a l’ocasió i sis degustacions dels vins que es podran trobar a la fira.

PUBLICITAT