La próxima edició de la Music Valls Va de Vins, la mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp ja ha donat a conèixer el cartell dels artistes que es podran escoltar en directe els dies 11, 12 i 13 de maig al Pati de Valls.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, l’organització, la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls juntament amb la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls i l’Associació de Restauradors de Valls han seleccionat un total de set artistes que barregen soul i funk, amb pop i cançó d’autor amb destacada presència també de grups locals. Les formacions triades són The Slingshots, Albert Basora, Murmur, Elena Volpini, Joan Reig, La Soul Machine i Lu Rois.

Totes aquestes formacions acompanyaran els tastos d’una setantena de vins dels 13 cellers de la DO Tarragona i d’altres productors vitivinícoles que estaran representats al Pati de Valls. En aquesta edició del Music Valls Va de Vins, el celler convidat és Dasca Vives, un celler familiar de l’Alt Camp reconegut per la seva producció ecològica. El preu del tiquet és de 10 euros i inclourà una copa de vi marcada per a l’ocasió i sis degustacions dels vins que es podran trobar a la fira.

__________________________________________________________________

Maria Rodés arriba al Principal en la seva estrena a les comarques tarragonines

La cantant i compositora Maria Rodés presenta el seu nou disc ‘Eclíptica’ el dissabte 5 de maig al Teatre Principal. L’artista dedica el seu espectacle a homenatjar la figura de Lluís Rodés, el seu tiet besavi, meteoròleg, astrònom i director de l’Observatori de l’Ebre.

Maria Rodés va rebre el Premi Puig-Porret 2016 a la millor creació musical. L’estil de Rodés està impregnat de tocs de grups com Love of Lesbian, Sidonie, Standstill o the New Raemon. La cantautora recrea el transcurs d’una nit amb un repertori de cançons inspirats en la vida i l’obra de Lluís Rodés.

El concert reuneix unes cançons que ja neixen ben amassades per a la plaent degustació, amb uns ingredients trobats, de veritats i aprenentatges vinculats al seu familiar durant els seus dies de guerra, soledat, por i espiritualitat. És un disc i concert que explora l’univers i on reconnecta amb l’herència del seu avantpassat.

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web ticketea, al telèfon 902 044 226 i a les taquilles del Teatre Principal dimecres a la tarda, divendres al matí i també una hora abans de la funció.

__________________________________________________________________

ESPORTS

Aquest dimarts 2 de maig, el CB Valls s’ha enfrontat al CB IPSI per disputar el partit ajornat. Tot i això, les noies del CB Valls Lear han tornat de Barcelona sense la victòria. Ens explica totes les claus, Jaume Pros.

PUBLICITAT