El Patronat Municipal d’Esports de Valls obrirà el pròxim dilluns 7 de maig, el període d’inscripcions per a les diferents activitats d’estiu que ja s’han programat. Les principals activitats destacades són l’esportiueig infantil, el miniesportiueig i els cursos de natació, juntament amb la quarta edició del campus de natació. Tot i que també s’ofereix un abonament d’estiu, entre el 16 de juny i l’11 de setembre, el calendari d’activitats es centra especialment en el mes de juliol.

PUBLICITAT

Una de les propostes que agrada més al públic infantil és l’esportiueig, activitat poliesportiva que s’adreça a nens i nenes de 7 a 11 anys en què s’inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports. Pels infants d’entre 4 i 6 anys, el Patronat ofereix el miniesportiueig, un programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. L’esportiueig i el miniesportiueig s’organitzen setmanalment i en 5 torns, del 26 de juny al 27 de juliol. Les activitats s’emplaçaràn a les instal·lacions esportives del Fornàs, on també tindran lloc els cursets de natació d’estiu.

Com comentàvem abans, també està programada la quarta edició del Campus de Natació destinada a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys que els hi agradi el món la natació. Durant el Campus es treballarà la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzaràn gimcanes aquàtiques, waterpolo, natació sincronitzada, socorrisme, natació amb aletes etc.

El Patronat Municipal d’Esports també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d’activitats d’estiu per a tots els seus abonats. S’hi inclourà TRX, aeròbic, zumba, spinning, booiaka, aquagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d’altres.

 

PUBLICITAT