El tradicional Concurs de Fogueres de la Festa Major de Sant Joan es renovarà de cara a l’edició d’aquest any. Òmnium Cultural Alt Camp ha presentat una sèrie d’innovacions que aniran des d’una major dotació en premis a l’ampliació de les categories del concurs. Les novetats està previst que comencin pel mateix ritual de la Flama del Canigó que serà l’encarregada d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.

PUBLICITAT

Un dels encarregats de presentar aquestes novetats ha estat Marc Ayala, regidor de Cultura, explicava des de la plaça del Blat, una de les principals innovacions en el Concurs de Fogueres. Des de la mateixa plaça del Blat es farà la lectura del veredicte del Concurs de Fogueres que organitza Òmnium Cultural. Aquesta edició s’han implementat novetats importants per fomentar la participació de més entitats i associacions perquè el públic visiti les fogueres plantades a diferents barris de la ciutat. Rosa Olivé, presidenta d’Òmnium Valls Alt Camp, ens explica perquè era important millorar alguns aspectes del concurs.

La presidenta d’Òmnium també ha volgut aprofitar l’avinentesa per parlar de les dues categories que conformaran el Concurs de Fogueres d’aquest any. Totes les entitats poden presentar ja les seves candidatures al Concurs de Fogueres, presentant la sol·licitud a l’Ajuntament de Valls fins al pròxim 9 de juny. Com dèiem abans, a més d’ampliar les categories, s’ha augmentat també la dotació del concurs que repartirà 700 euros en premis.

 

PUBLICITAT