Aquest divendres, 4 de maig, al Convent del Carme, s’ha produït la reunió de la Taula de Cohesió Social en la qual s’ha fet balanç de l’informe de seguiment del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Valls. A la conferència hi han assistit una cinquantena de representants d’entitats de l’àmbit social, administracions i grups polítics municipals.

PUBLICITAT

Tot i que la reunió ha començat a les 11h, el regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, ha atès abans als mitjans de comunicació per presentar el grau de compliment del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social.

La Taula representa un espai de participació comunitària per a l’assessorament i la consulta en l’àmbit dels serveis socials, oberta a les entitats, associacions i usuaris dels serveis i equipaments públics. En aquest sentit, des de la participació dels diferents agents a la Taula es reforça el caràcter transversal i de treball conjunt en les polítiques socials i d’atenció a les persones.

PUBLICITAT