L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha organitzat pel dissabte 12 i diumenge 13, un doble recital que ha estat preparant amb antelació. El dissabte a 2/4 de 8 del vespre, l’Escola donarà l’oportunitat d’actuar als cinc combos que preparen des de fa temps, un recital al Parc Barrau. Cada agrupació exhibirà mostres de piano, guitarra, baix, bateria i d’altres instruments acústics que s’adaptaran a l’estil de cada grup. A més, el combo de l’escola de música Xamfrà, farà una aparició en el rol de convidat especial.

PUBLICITAT

El diumenge 13 de maig serà la data escollida pel recital del Cor Pom de Dalt i el Cor Modern juntament amb el Cor Xamfrà, de Barcelona. L’esdeveniment es durà a terme a les 12 del migdia al Centre Cultural Municipal i s’emmarca en el cap de setmana d’intercanvi que realitza el cor de Barcelona a Valls.

Els alumnes de Barcelona estaran allotjats a casa de les famílies vallenques, en la tornada de l’intercanvi que es va iniciar ara fa un any en motiu del 50è aniversari del SCIC, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

PUBLICITAT