Enguany es realitza la tercera edició de la mostra Florits Art al Barri Antic de Valls. La principal diferència respecte l’any passat és que es redueixen el nombre d’intervencions escollides per poder augmentar la dotació econòmica. Dels prop de 200 euros de l’any passat, enguany es destinarà 500 euros a cada intervenció escollida, independentment del cost que hagi tingut realitzar-la. A més, hi ha un premi de 500 euros extra que escollirà un jurat i un premi d’un lot de productes dels establiments que hi participen per decisió popular.
Medir Cucurull, president de l’AV Barri Antic, explica els objectius del concurs.
El pressupost total de la mostra és d’aprop de 4.000 euros, comptant la festa final del concurs. Enguany, en aquesta festa s’hi trobaran sorpreses artistiques al llarg del recorregut, tot i que encara no s’han desvetllat quines són.
PUBLICITAT