La sessió plenària d’aquest dilluns, 7 d’abril, ha estat l’escenari per l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla i relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Valls per l’exercici 2018. Una modificació que tenia l’objectiu d’incrementar diversos llocs de treball en diferents sectors de la ciutat.

PUBLICITAT

Joan Carles Soler, regidor de Governació, descrivia així la necessitat de modificar la plantilla tot informant que la proposta no implicava un canvi en els pressupostos aprovats.

Després del torn de paraula del regidor de Governació, Ramon Font, regidor i portaveu de Compromís per Valls va voler aprofitar l’avinentesa per mostrar la disconformitat en el nombre d’efectius que compta la brigada municipal de Valls.

En un to semblant, tot i que assegurava que s’abstindrien, Francesc Caballero, portaveu del PP, també va voler expressar la seva preocupació amb la gestió de les places de treball de la citada brigada municipal.

Rosa Mª Ibarra, regidora i portaveu del PSC, va assegurar que una de les principals preocupacions del seu partit era la potencial externalització de serveis municipals claus per la ciutat.

Per la seva banda, des de la CUP, Paloma Vicente, assegurava que en la modificació, no s’observava cap intent de millorar l’escenari de treballadors i treballadores en situació precària.

A mode d’apunt, Jordi Cartanya, regidor i portaveu d’ERC va voler aclarir diversos punts que havien quedat a l’aire sobre la modificació. Amb la intenció d’explicar la situació per la qual passa l’Ajuntament de Valls, Albert Batet va aprofitar la temàtica que s’estava tractant per parlar sobre les restriccions del Govern Espanyol als ajuntaments.

Han estat 13 vots a favor, 3 en contra i 5 abstencions

PUBLICITAT