Aquest dimarts, 8 de maig, la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, han fet oficial la 10ª edició del concurs de catifes de Corpus que tindrà lloc el 3 de juny, convidant a entitats, associacions i grups veïnals a participar-hi en la confecció de les tradicionals catifes de flors i elements naturals. Així definia Marc Ayala, la necessitat de la participació ciutadana per tal d’arrodonir l’esdeveniment.

PUBLICITAT

La celebració del Corpus a Valls és una de les cites festives destacades de la ciutat i la més antiga del Camp de Tarragona. Els colors i aromes de les catifes de flors als carrers, els tocs manuals de campanes, els domassos engalanant finestres i balcons o la professó a la tarda formen part important del ritual d’aquesta festa.

PUBLICITAT