Abans de l’inici de la sessió plenaria d’aquest dilluns, 7 de maig, l’Ajuntament de Valls va fer pública la seva condemna a la sentència judicial a “La Manada”. L’Audiència de Navarra va condemnar a nou anys de presó als cinc acusats per un delicte d’abús sexual i els va absoldre del delicte d’agressió sexual que demanaven la Fiscalia i l’acusació.

PUBLICITAT

Albert Batet va expressar unes declaracions en les quals condemnava la sentència dictada a “La Manada”.

______________________________________________________

Es presenta la modificació de la plantilla i de la relació dels llocs de treball de l’Ajuntament

La sessió plenària d’aquest dilluns, 7 d’abril, ha estat l’escenari per l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla i relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Valls per l’exercici 2018. Una modificació que tenia l’objectiu d’incrementar diversos llocs de treball en diferents sectors de la ciutat.

Joan Carles Soler, regidor de Governació, descrivia així la necessitat de modificar la plantilla tot informant que la proposta no implicava un canvi en els pressupostos aprovats.

Després del torn de paraula del regidor de Governació, Ramon Font, regidor i portaveu de Compromís per Valls va voler aprofitar l’avinentesa per mostrar la disconformitat en el nombre d’efectius que compta la brigada municipal de Valls.

En un to semblant, tot i que assegurava que s’abstindrien, Francesc Caballero, portaveu del PP, també va voler expressar la seva preocupació amb la gestió de les places de treball de la citada brigada municipal.

Rosa Mª Ibarra, regidora i portaveu del PSC, va assegurar que una de les principals preocupacions del seu partit era la potencial externalització de serveis municipals claus per la ciutat.

Per la seva banda, des de la CUP, Paloma Vicente, assegurava que en la modificació, no s’observava cap intent de millorar l’escenari de treballadors i treballadores en situació precària.

A mode d’apunt, Jordi Cartanya, regidor i portaveu d’ERC va voler aclarir diversos punts que havien quedat a l’aire sobre la modificació. Amb la intenció d’explicar la situació per la qual passa l’Ajuntament de Valls, Albert Batet va aprofitar la temàtica que s’estava tractant per parlar sobre les restriccions del Govern Espanyol als ajuntaments.

Han estat 13 vots a favor, 3 en contra i 5 abstencions

______________________________________________________

El concurs de catifes de Corpus tornarà a donar protagonisme a les flors i els elements naturals

Aquest dimarts, 8 de maig, la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, han fet oficial la 10ª edició del concurs de catifes de Corpus que tindrà lloc el 3 de juny, convidant a entitats, associacions i grups veïnals a participar-hi en la confecció de les tradicionals catifes de flors i elements naturals. Així definia Marc Ayala, la necessitat de la participació ciutadana per tal d’arrodonir l’esdeveniment.

La celebració del Corpus a Valls és una de les cites festives destacades de la ciutat i la més antiga del Camp de Tarragona. Els colors i aromes de les catifes de flors als carrers, els tocs manuals de campanes, els domassos engalanant finestres i balcons o la professó a la tarda formen part important del ritual d’aquesta festa.

PUBLICITAT