Aquest dimecres, 9 de maig, el Patronat Municipal d’Esports ha fet oficial nous canvis en l’àmbit informàtic. Una de les grans notícies ha estat l’estrena de la nova aplicació per a dispositius mòbils, un canvi que ha coincidit amb la renovació integral de la imatge i continguts de la web www.pmevalls.cat. L’app s’encarrega de reunir tota la informació que l’usuari pot trobar a la web, tot i això, també s’ha donat accés a la plataforma Egosport, el servei online del PME que permet que els usuaris realitzin reserves i consultes per internet. D’aquesta manera, es busca agilitzar l’accés a totes les opcions d’Egosport.

PUBLICITAT

Des del Patronat d’Esports han volgut destacar que una bona part de les millores dels seus serveis, com l’app o la millora de la web, provenen de l’anàlisi i l’estudi de les opinions dels usuaris.

La nova aplicació mòbil gratuïta ja està disponible per a dispositius Android i, en els pròxims dies, ho serà també per a IOS.

PUBLICITAT