Aquest dimecres, 9 de maig, el Patronat Municipal d’Esports ha fet oficial nous canvis en l’àmbit informàtic. Una de les grans notícies ha estat l’estrena de la nova aplicació per a dispositius mòbils, un canvi que ha coincidit amb la renovació integral de la imatge i continguts de la web www.pmevalls.cat. L’app s’encarrega de reunir tota la informació que l’usuari pot trobar a la web, tot i això, també s’ha donat accés a la plataforma Egosport, el servei online del PME que permet que els usuaris realitzin reserves i consultes per internet. D’aquesta manera, es busca agilitzar l’accés a totes les opcions d’Egosport.

PUBLICITAT

Des del Patronat d’Esports han volgut destacar que una bona part de les millores dels seus serveis, com l’app o la millora de la web, provenen de l’anàlisi i l’estudi de les opinions dels usuaris.

La nova aplicació mòbil gratuïta ja està disponible per a dispositius Android i, en els pròxims dies, ho serà també per a IOS.

________________________________________________

‘Valls Viu la Moda’ ja prepara la nova edició primavera-estiu

Un dels esdeveniments amb més seguiment a la ciutat està preparant una nova edició. Estem parlant del ‘Valls Viu la Moda’ un projecte que des de fa anys, fa que Valls gaudeixi de passis amb les novetats més destacades, en aquest cas, conjunts de primavera i d’estiu. Els ciutadans podran gaudir un any més del ‘Valls Viu la Moda’ el pròxim dissabte 19 de maig a les 21h. Així definia Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, l’aportació de l’esdeveniment a la ciutat.

Per altra banda, Laura Pascual, una de les organitzadores de l’esdeveniment, va voler destacar la participació dels 10 establiments del municipi. Alguns dels elements centrals de la festa seran la moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements.

________________________________________________

L’Ajuntament de Valls oferirà una xerrada per promocionar l’ús de la bicicleta a la ciutat

El dijous, 10 de maig a les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Valls oferirà una xerrada per tractar la mobilitat sostenible a Valls. El col·loqui es durà a terme a la Sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs i comptarà amb la presència de Jordi Escolà, Assessor de mobilitat responsable i Francesc Anguela, regidor de Mobilitat.

Des del consistori asseguren que l’objectiu principal és aconseguir una mobilitat més sostenible, eficient i segura. Per tal d’aconseguir-ho un dels pilars fonamentals és la promoció de l’ús de la bicicleta en entorn urbà, ja que la bicicleta és un mitjà de transport ideal per a desplaçar-se en una ciutat com Valls.

 

 

PUBLICITAT