El Teatre Principal de Valls ofereix aquest dissabte 12 de maig un divertit espectacle musical de la mà de 2princesesbarbudes. L’actuació, que començarà a les 6 de la tarda, oferirà la presentació del disc “Sempre de vacances”. 2princesesbarbudes és una formació musical integrada per Helena Casas i Marc Marcé, els quals destaquen per la utilització d’instruments de joguina.

PUBLICITAT

A Ràdio Ciutat de Valls hem parlat amb Marc Marcé, músic i tècnic de so, el qual ens recordava que la formació ja havia tocat a la ciutat de Valls durant l’anterior Festa Major de Sant Joan.

Marcé també ens explica com va sorgir la idea de crear un grup amb instruments de joguina i què els va empènyer a seguir endavant. En l’espectacle de les 2princesesbarbudes expliquen la vida de les orenetes en el disc “Sempre de vacances”. Estem parlant d’onze cançons de composició pròpia que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis. Tot i això Marcé ens explica que el concert no només va dirigit al públic infantil.

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web de Ticketea, al telèfon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal cada dimecres a la tarda, cada divendres al matí i també una hora abans de la funció, és a dir, a partir de les 5 de la tarda del pròxim dissabte.

________________________________________

El projecte de recuperació de l’orgue de Valls supera el llindar dels 100.000€ en aportacions i suma més de 80 tubs apadrinats

Des del dia de la presentació del projecte, el passat 26 de gener, la campanya de mecenatge del projecte de recuperació de l’orgue de Valls ha anat sumant suports i mecenes. Amb només dos mesos arribava ja a la xifra de més de 50 tubs apadrinats, amb un import total que ja superava llavors els 50.000€ en col·laboracions.

Des de l’organització s’han actualitzat aquestes xifres que, en només un mes, han sumat suports fins als 80 tubs apadrinats i als 100.000€ en aportacions. Dels 80 tubs ja apadrinats hi figuren 67 particulars, 8 entitats o associacions i 5 empreses.

El projecte de recuperació de l’orgue de Valls està impulsat per una comissió ciutadana integrada per agents musicals, corals, entitats patrimonials, escoles de música, particulars, la parròquia de Sant Joan i l’Ajuntament de Valls amb el suport de la Diputació de Tarragona. Tots treballen per fer realitat aquest projecte de cara a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

PUBLICITAT