Cada vegada es van coneixent més detalls sobre la programació del Sant Joan vallenc. Ara és el torn del Mag Lari, qui ha confirmat la seva assistència a la Festa Major de Valls. El carismàtic mag omplirà l’escenari del Centre Cultural amb la seva visió còmica i la faceta de showman el divendres 22 de juny a partir de les 20.30 h amb el seu darrer espectacle en gira Dolce Vita.

PUBLICITAT

Amb el pas del temps el Mag Lari, ha anat evolucionant i ara trasllada a Valls el seu darrer espectacle en gira Dolce Vita, el qual ofereix una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lí cula del mateix títol dirigida pel mític cineasta Federico Fellini, i l’èxit musical de Ryan Paris. Els precedents d’aquest espectacle han aconseguit grans èxits. Amb les gires dels muntatges Splenda -dues temporades en cartell i més de 85.000 espectadors- i Ozom –l’espectacle de màgia més vist durant el Nadal de 2016-, el Mag Lari tornarà a sorprendre a tots els assistents.

Tot i això, els oients han de saber que les entrades no sortiran a la venta dimecres 23 de maig. En aquesta oportunitat als avantatges del carnet Amics dels Teatres, s’afegeix una promoció especial per als majors de 65 anys amb localitats a 6 euros.

PUBLICITAT