El pròxim dilluns, 14 de maig, els 39 encausats per la vaga del 8-N començaran a declarar al Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona. A més, les declaracions es prolongaran durant els dies 18,21,25 i 28 de maig.

PUBLICITAT

Amb motiu d’aquesta decisió contra els encausats —acusats d’un delicte contra la seguretat del trànsit— prop de 120 persones s’han concentrat a les escales del Palau de Congressos de Tarragona per mostrar la seva solidaritat. Molts dels assistents lluïen una làmina amb el nom de la seva població, d’entre les quals es podien llegir Valls, Creixell, Tarragona, la Selva del Camp, Montblanc o Cambrils d’entre d’altres.

Ester Huguet, regidora de la CUP a l’Ajuntament de Valls, ha assegurat que l’acte d’ahir va representar una mostra més d’unió i solidaritat del poble en contra d’una situació de repressió.

Per altra banda, l’advocat Carles Perdiguero ha recordat que la setmana passada el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va confirmar que la vaga general del 8-N va ser legal i que no hi ha proves que la finalitat de la vaga fos exclusivament amb fins polítics. També ha assegurat que la investigació està en fase d’instrucció, confirmant que la Fiscalia encara podria demanar noves diligències. Perdiguero també ha volgut recalcar que en casos semblants produïts en altres ciutats, s’han acabat arxivant.

________________________________________

Les escoles vallenques participen de la cançó dels Jocs Mediterranis

Els Jocs Mediterranis ja tenen cançó oficial, que s’ha presentat en un acte amb més de 2.000 nens i nenes a la Tarraco Arena Plaça. És obra del col·lectiu Petaca, i està interpretada per Àngels López, musicada per David Melgar i amb lletra de Gilbert d’Artze. La cançó apel·la al joc com a una activitat sana, on tothom guanya i on tothom pot participar. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat content de poder presentar el que considera “un dels secrets més ben guardats dels Jocs”, i assegura que és l’acte més emotiu fins la data.

Els nens i nenes de les escoles vallenques han pogut participar de l’acte cantant la tornada de la cançó.

________________________________________

El Mag Lari presentarà el seu espectacle “Dolce Vita” a la Festa Major de Sant Joan

Cada vegada es van coneixent més detalls sobre la programació del Sant Joan vallenc. Ara és el torn del Mag Lari, qui ha confirmat la seva assistència a la Festa Major de Valls. El carismàtic mag omplirà l’escenari del Centre Cultural amb la seva visió còmica i la faceta de showman el divendres 22 de juny a partir de les 20.30 h amb el seu darrer espectacle en gira Dolce Vita.

Amb el pas del temps el Mag Lari, ha anat evolucionant i ara trasllada a Valls el seu darrer espectacle en gira Dolce Vita, el qual ofereix una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lí cula del mateix títol dirigida pel mític cineasta Federico Fellini, i l’èxit musical de Ryan Paris. Els precedents d’aquest espectacle han aconseguit grans èxits. Amb les gires dels muntatges Splenda -dues temporades en cartell i més de 85.000 espectadors- i Ozom –l’espectacle de màgia més vist durant el Nadal de 2016-, el Mag Lari tornarà a sorprendre a tots els assistents.

Tot i això, els oients han de saber que les entrades no sortiran a la venta dimecres 23 de maig. En aquesta oportunitat als avantatges del carnet Amics dels Teatres, s’afegeix una promoció especial per als majors de 65 anys amb localitats a 6 euros.

PUBLICITAT