Els 8 primers investigats per la vaga del 8N han comparegut aquest dilluns al jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona. D’aquests, cinc sí que han comparegut davant del jutje. Quatre només han respòs a les preguntes del seu advocat i un ha decidit no delcarar. Els tres restans no han entrat a declarar, entre ells un vallenc i un reusenc. Edgar Fernández regidor de la CUP a Reus, explicava perquè han decidit no comparèixer.

PUBLICITAT

Se’ls investiga per possibles delictes contra la seguretat viària, arrel de les marxes lentes que es van realitzar durant el dia de vaga. L’advocat Carles Perdiguero assegura que l’atestat recull les afiliacions polítiques dels acusats sense cap dret a fer-ho i que alguns dels investigats ni tan sols van participar de les mobilitzacions. Escoltem la seva perspectiva del cas.

Els 31 investigats restants estan citats a comparèixer davant del jutge al llarg del mes de maig.

 

PUBLICITAT