L’esperada Music Valls Va de Vins (MVVV), ha resultat tot un èxit. La mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp, s’ha consolidat com un dels esdeveniments més aclamats pel públic de la ciutat. Tot i que la meteorologia adversa va obligar a suspendre algunes de les actuacions, la mostra organitzada per l’Ajuntament de Valls, la DO Tarragona, la Cooperativa Agrícola i l’Associació de Restauradors va repetir l’èxit de  convocatòria.

PUBLICITAT

A la mostra hi van participar 13 cellers de la DO Tarragona i d’altres productors vitivinícoles. En aquesta ocasió el celler convidat és Dasca Vives, un celler familiar de l’Alt Camp amb producció ecològica. Tots aquests vins han estat acompanyats també per les degustacions gastronòmiques que els restaurants de l’Associació de Restauradors de Valls han preparat per a l’ocasió.

PUBLICITAT