L’esperada Music Valls Va de Vins (MVVV), ha resultat tot un èxit. La mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp, s’ha consolidat com un dels esdeveniments més aclamats pel públic de la ciutat. Tot i que la meteorologia adversa va obligar a suspendre algunes de les actuacions, la mostra organitzada per l’Ajuntament de Valls, la DO Tarragona, la Cooperativa Agrícola i l’Associació de Restauradors va repetir l’èxit de  convocatòria.

PUBLICITAT

A la mostra hi van participar 13 cellers de la DO Tarragona i d’altres productors vitivinícoles. En aquesta ocasió el celler convidat és Dasca Vives, un celler familiar de l’Alt Camp amb producció ecològica. Tots aquests vins han estat acompanyats també per les degustacions gastronòmiques que els restaurants de l’Associació de Restauradors de Valls han preparat per a l’ocasió.

______________________________________

Comencen a declarar els investigats pel 8N

Els 8 primers investigats per la vaga del 8N han comparegut aquest dilluns al jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona. D’aquests, cinc sí que han comparegut davant del jutje. Quatre només han respòs a les preguntes del seu advocat i un ha decidit no delcarar. Els tres restans no han entrat a declarar, entre ells un vallenc i un reusenc. Edgar Fernández regidor de la CUP a Reus, explicava perquè han decidit no comparèixer.

Se’ls investiga per possibles delictes contra la seguretat viària, arrel de les marxes lentes que es van realitzar durant el dia de vaga. L’advocat Carles Perdiguero assegura que l’atestat recull les afiliacions polítiques dels acusats sense cap dret a fer-ho i que alguns dels investigats ni tan sols van participar de les mobilitzacions. Escoltem la seva perspectiva del cas.

Els 31 investigats restants estan citats a comparèixer davant del jutge al llarg del mes de maig.

______________________________________

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Valls renova la certificació ISO 9001 del 2015

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Valls ha aconseguit renovar la certificació ISO 9001 que es va assolir l’any 2015 tot adaptant-la a la nova normativa. En dades, l’ISO 9001 del 2015 certificava la qualitat del servei municipal que aquest any ha atès presencialment una xifra de més de 32.200 persones i ha gestionat vora de 40.000 trucades telefòniques. L’OAC, en els seus 17 anys d’història s’ha consolidat com el centre principal d’informació i consultes dels ciutadans que volen assabentar-se dels serveis que ofereix l’Ajuntament.

Si analitzem el conjunt de ciutadans, un 99,2% dels enquestats considera el servei com a «útil» o «molt útil». El 93,3% destaquen com a punt fort el poc temps d’espera en ser atesos. A més, un 99,25% destaca el bon tracte del personal. La Regidoria de Transparència i TIC s’ha fixat com a objectiu renovar tecnològicament l’administració municipal per dotar d’eines als ciutadans per tal que puguin realitzar els seus tràmits de forma més àgil i fàcil. 

______________________________________

El CB Valls BNA aconsegueix l’ascens a Primera Catalana

El CB Valls BNA, s’imposa al QBàsquet Sant Cugat per 63-56, i aconsegueix l’ascens per la temporada vinent a Primera Catalana. Jaume Pros ens n’explica totes les claus.

PUBLICITAT