Els més petits de la ciutat ja tenen una nova aventura a l’horitzó. La Biblioteca Carles Cardó s’endinsarà a l’univers del Club Super3 amb l’activitat “Supernit a les biblioteques”. L’esdeveniment està organitzat pel Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i tindrà lloc a la biblioteca Carles Cardó el proper 25 de maig, entre 20 i 21 hores.

PUBLICITAT

Amb aquesta “Supernit”, s’intentarà inculcar als més petits el valor de la lectura mitjançant una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tots aquells nens i nenes que participin amb la Nenúfar i la Matoll. Aquests dos personatges necessitaran l’ajuda dels més petits per fer front als plans de l’antagonista del Super3, un personatge anomenat Sr.Pla.

Marc Ayala, regidor de Cultura i Marina Blàvia, directora de la Biblioteca Carles Cardó, han volgut expressar la seva opinió sobre l’activitat que s’emplaçarà al centre el proper 25 de maig.

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat, per la qual cosa cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca Carles Cardó. Per participar en l’activitat, els nens i nenes s’han de presentar a la biblioteca una mica abans de les 20 hores, acompanyats d’algun adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20 hores i tindrà una durada d’una hora.

PUBLICITAT