Aquest dimarts, 15 de maig, l’Ajuntament de Valls ha volgut exposar les dades que s’han extret del balanç de la Taula d’Escolarització Municipal. Ho ha fet per mitjà de Martí Barberà, regidor d’Ensenyament, qui ha rebut els mitjans de comunicació a l’edifici una vegada finalitzada la reunió pertinent. A la sessió hi han assistit els responsables del departament d’Ensenyament de la Generalitat, de l’Ajuntament, dels centres educatius i associacions de mares i pares.

PUBLICITAT

Una vegada finalitzada la reunió, Martí Barberà juntament amb la directora territorial d’Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant, han procedit a fer balanç. La directora ha volgut explicar als presents quina és la finalitat de les Taules d’Escolarització Municipal. Seguidament ambdós han repassat diverses temàtiques com la proporció d’alumnes per professor i el tipus d’inversions i projectes que tenen planificats per aquest curs i el següent. Un d’aquests és la modificació dels antics habitatges pels conserges presents a les escoles Baltasar Segur i Eladi Homs, que passaran a ser espais adequats a l’estudi després de la consegüent valoració.

El regidor d’Ensenyament ha volgut arrodonir la compareixença amb un breu resum de les temàtiques tractades a la Taula d’Escolarització Municipal. Poc després, la directora territorial d’Ensenyament a Tarragona ha fet públic que, després d’obtenir la llicència d’obres, es prosseguirà a l’extracció del fibrociment a l’Institut Jaume Huguet, en concret a la zona dels tallers. L’obra començarà aquest estiu i costarà 300.000 €, ja que el procediment per la seva extracció és complex.

 

PUBLICITAT