Aquest dimarts, 15 de maig, l’Ajuntament de Valls ha volgut exposar les dades que s’han extret del balanç de la Taula d’Escolarització Municipal. Ho ha fet per mitjà de Martí Barberà, regidor d’Ensenyament, qui ha rebut els mitjans de comunicació a l’edifici una vegada finalitzada la reunió pertinent. A la sessió hi han assistit els responsables del departament d’Ensenyament de la Generalitat, de l’Ajuntament, dels centres educatius i associacions de mares i pares.

PUBLICITAT

Una vegada finalitzada la reunió, Martí Barberà juntament amb la directora territorial d’Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant, han procedit a fer balanç. La directora ha volgut explicar als presents quina és la finalitat de les Taules d’Escolarització Municipal. Seguidament ambdós han repassat diverses temàtiques com la proporció d’alumnes per professor i el tipus d’inversions i projectes que tenen planificats per aquest curs i el següent. Un d’aquests és la modificació dels antics habitatges pels conserges presents a les escoles Baltasar Segur i Eladi Homs, que passaran a ser espais adequats a l’estudi després de la consegüent valoració.

El regidor d’Ensenyament ha volgut arrodonir la compareixença amb un breu resum de les temàtiques tractades a la Taula d’Escolarització Municipal. Poc després, la directora territorial d’Ensenyament a Tarragona ha fet públic que, després d’obtenir la llicència d’obres, es prosseguirà a l’extracció del fibrociment a l’Institut Jaume Huguet, en concret a la zona dels tallers. L’obra començarà aquest estiu i costarà 300.000 €, ja que el procediment per la seva extracció és complex.

_____________________________________________________

La Biblioteca Carles Cardó entra a l’univers Club Super 3 amb l’aventura “Supernit a les biblioteques”

Els més petits de la ciutat ja tenen una nova aventura a l’horitzó. La Biblioteca Carles Cardó s’endinsarà a l’univers del Club Super3 amb l’activitat “Supernit a les biblioteques”. L’esdeveniment està organitzat pel Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i tindrà lloc a la biblioteca Carles Cardó el proper 25 de maig, entre 20 i 21 hores.

Amb aquesta “Supernit”, s’intentarà inculcar als més petits el valor de la lectura mitjançant una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tots aquells nens i nenes que participin amb la Nenúfar i la Matoll. Aquests dos personatges necessitaran l’ajuda dels més petits per fer front als plans de l’antagonista del Super3, un personatge anomenat Sr.Pla.

Marc Ayala, regidor de Cultura i Marina Blàvia, directora de la Biblioteca Carles Cardó, han volgut expressar la seva opinió sobre l’activitat que s’emplaçarà al centre el proper 25 de maig.

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat, per la qual cosa cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca Carles Cardó. Per participar en l’activitat, els nens i nenes s’han de presentar a la biblioteca una mica abans de les 20 hores, acompanyats d’algun adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20 hores i tindrà una durada d’una hora.

PUBLICITAT