La companyia Passabarret és una de les més reconegudes a la ciutat per dur a terme propostes que sorprenguin a tots els assistents. Ho feien fa unes setmanes amb l’adaptació al circ de la novel·la Josafat i ho faran ara amb un espectacle únic. Cada mes de maig, la companyia circense organitza un espectacle estrella i aquesta vegada el món del clown hi tindrà un paper important. Pepa Plana i Marcel Gros protagonitzaran un espectacle que fa anys que està descatalogat. Una sèrie d’esquetxos que faran de l’obra una experiència d’allò més surrealista. 

PUBLICITAT

L’espectacle tindrà lloc el proper diumenge 20 de maig a les 6 de la tarda a la vela de circ de la Cia. Passabarret, la qual està emplaçada als jardins de Casa Fèlix. Les entrades per la funció d’aquest diumenge es poden comprar directament a taquilla, però també en venda anticipada a les taquilles del teatre Principal de Valls o per internet.

PUBLICITAT