L’Ajuntament de Valls, mitjançant la seva Xarxa de Cultura, presentarà demà dijous 17 de maig a les 7 de la tarda la nova convocatòria d’ajuts a les associacions que componen el teixit cultural de Valls. Les bases tenen com a objectiu realçar i activar l’activitat cultural de la ciutat. Des del consistori s’ha confirmat l’import total de la convocatòria, el qual serà de 15.300 euros. La convocatòria, emplaçada en el marc de la reunió del Consell de Cultura, ha donat suport a 126 projectes en els darrers set anys.

PUBLICITAT

A la convocatòria dels ajuts per a l’any 2018 poden acollir-se totes les associacions amb objectius culturals que formin part de l’òrgan de participació ciutadana del Consell de Cultura de Valls. Un dels requisits és que les activitats subvencionables han de tenir lloc al terme municipal de Valls tot i això, si contribueixen a la projecció de la ciutat o per la naturalesa de l’activitat, també es podrien dur a terme fora de la ciutat. Els sol·licitants han de presentar la sol·licitud amb el projecte que inclogui les dades de l’entitat, la proposta de l’activitat i la memòria econòmica de les activitats subvencionables, amb una previsió de despeses i ingressos, incloent-hi els ajuts demanats o obtinguts.

L’Ajuntament de Valls ha aportat 92.900 euros en aquestes convocatòries en el període comprès entre els anys 2011 i 2017. El programa ha permès que en les seves set anteriors edicions s’hagi contribuït al finançament i desenvolupament de 126 projectes. Per altra banda — i seguint en la vessant de la implicació de la ciutat en el sector de la cultura— en aquest moment 2.300 persones segueixen l’agenda cultural de Valls a través dels seus dispositius mòbils fent ús de la popular aplicació VallsAPP.

PUBLICITAT