Avui dijous, dia 17 de maig, el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, Jordi Cartanyà juntament amb Joaquim Esteve, president de la Llar del Jubilat de Valls, han signat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats. L’acord, que es renova cada any, oficialitza l’aportació d’11.250€ per par de l’Ajuntament i que aniran destinades a les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual. Així descrivia Jordi Cartanyà, la importància de l’acord entre les dues entitats.

PUBLICITAT

A més, el consistori ha assegurat que ajudarà en les despeses de manteniment de l’actual edifici que ocupa la Llar del Jubilat al carrer Maria Codina per garantir que les instal·lacions son vàlides pel benestar dels socis.

______________________________

El nou pati de l’Escola Enxaneta avança amb bon peu

Diversos mitjans de comunicació han tingut l’oportunitat de visitar el nou pati de l’Escola Enxaneta de Valls. Tot i que les instal·lacions encara estan en una fase inicial, des de l’Ajuntament de Valls s’ha volgut mostrar l’estat de les obres. Judit Fàbregas, regidora d’Actuacions Públiques, Urbanisme, Barri Antic i Patrimoni, ha volgut remarcar quin és l’objectiu de les reformes al pati de l’escola.

A la presentació han assistit tant Candela Batet, directora de l’escola, com Sergi Nogués, arquitecte municipal, els quals han volgut donar la seva opinió sobre el nou pati de l’Escola Enxaneta.

Pròximament s’afegiran altres tipus d’elements com un hort, una pèrgola o taules que acabaran d’ocupar l’espai actual del terreny que ha adquirit l’escola establida a la plaça del Carme.

______________________________

L’Ajuntament dona llum verda a l’elaboració del futur Pla Integral de la Gent Gran

Aquest mes de maig ha estat l’elegit per l’Ajuntament de Valls per obrir les sessions de participació ciutadana en el marc de la redacció del Pla Integral de la Gent Gran de Valls. Les dates triades pel consistori són les que comprenen des del 23 de maig al 7 de juny. Aquest pla integral, recollit en el Pla Local per a la Inclusió i Cohesió Social (PLICS), marcarà com a objectiu l’establiment de les actuacions estratègiques i les prioritats en favor de la qualitat de vida de la gent gran.

Així descrivia, Jordi Cartanya, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, la necessitat de l’existència de plans com aquest per la gent gran de Valls. A la presentació també hi ha assistit la tècnica Laura Lòpez, qui també ha reiterat la importància de la creació d’aquest tipus d’iniciatives.

Les sessions de debat es duran a terme de manera descentralitzada en diferents zones de la ciutat com Casa Caritat, el Centre Cívic o la sala d’actes del Centre Esportiu Municipal d’entre d’altres.

(Podeu trobar la llista completa seguidament)

Dimecres 23 de maig 10:00h – Casa Caritat (carretera del Pla, 37)
Dijous 24 de maig 17:00h – Local social AVV Pisos de Clols i Local social Vivendes de la Colla Vella
Dimecres 30 de maig 10:00h – Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2)
Dimecres 30 de maig 17:00h – Sala d’actes del Centre Esportiu Municipal El Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6)
Divendres 1 de juny 17:00h – Local social de l’AVV del barri de les Comarques (carrer Vall d’Aran, 1)
Dimecres 6 de juny 17:00h – Local social AVV de Picamoixons (carrer Sant Isidre)
Dijous 7 de juny 17:00h – Local social AVV de Fontscaldes

PUBLICITAT