Aquesta setmana, segons ha fet oficial l’Ajuntament de Valls, la Junta de Govern ha arribat a nous acords. Estem parlant de cinc acords que reafirmaran el compromís del consistori amb la resta d’entitats que conformen el teixit vallenc.

PUBLICITAT

Un dels acords als quals ha arribat la Junta de Govern és l’aprovació per obrir la convocatòria anual per a l’atorgament de subvencions a les entitats veïnals de Valls. Les ajudes aniran destinades a activitats organitzades per les entitats durant l’any 2017. El consistori vallenc destina anualment 27.000 euros en subvencions d’aquest tipus. A més, la Junta va aprovar també el conveni anual amb la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i Pedanies que engloba al conjunt d’entitats veïnals. En aquest cas, el conveni estableix una ajuda de 3.000 euros a la Federació.

Un altre acord a destacar és la sol·licitud de subvenció al Pla D’Acció Municipal de la Diputació pel projecte de Ca Xapes. El projecte buscarà la rehabilitació de l’edifici com a seu de la Llar del Jubilat de Valls. Així parlava el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, Jordi Cartanyà, sobre l’estat del projecte.

Seguint amb l’àmbit de la restauració, la Junta de Govern va arribar a un acord sobre la reparació de la coberta de l’escenari de la plaça dels Pins de la Xamora. En aquest cas serà l’empresa Construccions Martí la que rebrà un total de 6.354 euros IVA inclòs per efectuar les obres citades. Les actuacions no s’aturen aquí, el consistori tirarà endavant un seguit d’obres al cementiri de Valls. En aquest cas han estat diverses empreses les que han rebut els encàrrecs de l’Ajuntament de Valls. Domingo González Benítez rebrà 11.603 euros IVA inclòs per dur a terme reparacions a diverses zones del cementiri. Excavacions Carbonell rebrà 11.138 euros per restaurar la façana principal del cementiri i algunes capelles afectades pel temporal. Per últim, es contracta a l’empresa Torrents Cervelló Construccions per 22.669 euros IVA inclòs per la reparació de les capelles situades a la façana est del cementiri.

Per últim, la Junta de Govern ha aprovat un conveni entre l’Ajuntament de Valls i la Fundació Anelles de la Flama. L’acord oferirà una subvenció de 42.700 euros a l’entitat, que destinarà l’import al funcionament ordinari i l’organització de les diferents activitats programades.

PUBLICITAT