Una de les novel·les més il·lustres de tots els temps arriba al Teatre Cultural de Valls. Moby Dick ho farà mitjançant l’adaptació teatral dirigida per Andrés Lima, que arribarà a la ciutat aquest dissabte 19 de maig a les 9 del vespre. Un dels al·licients de la representació és el seu protagonista, el veterà actor Josep Maria Pou que es posarà a la pell del vell mariner Ahab, el qual està obsessionat amb una misteriosa balena blanca.

PUBLICITAT

L’obra Moby Dick és el colofó de la temporada d’espectacles d’hivern-primavera 2018 que ha tingut lloc a la ciutat. L’adaptació de l’obra ha estat realitzada per Juan Cavestany, el qual ha aconseguit resumir l’obra en 23 pàgines per portar a escena gairebé 90 minuts de funció. Una durada que permetrà als espectadors gaudir de la presència i el saber fer de Joan Maria Pou, el qual aquest any celebra 50 anys del seu debut en el teatre professional. Una dada més que destacable per la direcció de l’espectacle, els quals s’han permès la llicència de canviar el text original. Quan el capità diu que va començar a caçar balenes fa 40 anys, ell diu que en fa 50.

Les localitats per a Moby Dick es poden adquirir les 24 hores al web Ticketea, al telèfon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal els dimecres a la tarda i els divendres al matí, així com al Centre Cultural també una hora abans de la representació, programada a les 9 del vespre.

PUBLICITAT