Els treballadors de la residència Alt Camp diuen prou

Els treballadors de la residència Alt Camp protestes contra la manca de recursos de la que pateix el centre, les retallades de plantilla de professionals i “l’espasa de damòcles” que els penja al damunt, amb el conveni que tenen actualment.

PUBLICITAT

Ens ho venen a explicar Jordi Roig Pitarch, infermer de la residència Alt camp i membre del comité d’empresa (CCOO), i Robert Rosset Pinyol, infermer de l’hospital Joan XXIII i president del comité d’empresa (CGT)

Ha Estat Notícia

Arnau Curto i Adrià Recasens repassen les informacions més interessants de la setmana.
La Nit dels Museus acollirà aquest dissabte un dels actes més esperats del Centenari de la Biblioteca Popular. Una nit en que la biblioteca viatja de nou als seus origens amb teatre, música, vi DO Tarragona i focs artificials.
Jordi París, Director del Museu de Valls i Francina Fernández coordinadora de l’acte ens expliquen els detalls de l’acte, la seva importància per la ciutat i el seu encaix dins del centenari de la Biblioteca Popular.
PUBLICITAT