La Music Valls Va de Vins esdevé tot un èxit

L’esperada Music Valls Va de Vins (MVVV), ha resultat tot un èxit. La mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp, s’ha consolidat com un dels esdeveniments més aclamats pel públic de la ciutat. Tot i que la meteorologia adversa va obligar a suspendre algunes de les actuacions, la mostra va comptar amb 13 cellers de la DO Tarragona i d’altres productors vitivinícoles.

PUBLICITAT

 

Comencen a declarar els investigats pel 8N

Els 8 primers investigats per la vaga del 8N van comparèixer dilluns al jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona. D’aquests, cinc sí que han comparegut davant del jutje. Quatre només han respòs a les preguntes del seu advocat i un ha decidit no delcarar. Els tres restans no han entrat a declarar, entre ells un vallenc. Se’ls investiga per possibles delictes contra la seguretat viària, arrel de les marxes lentes que es van realitzar durant el dia de vaga.

 

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Valls renova la certificació ISO 9001 del 2015

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Valls ha aconseguit renovar la certificació ISO 9001 que es va assolir l’any 2015 tot adaptant-la a la nova normativa. El servei municipal aquest any ha atès presencialment una xifra de més de 32.200 persones i ha gestionat vora de 40.000 trucades telefòniques.
L’OAC, en els seus 17 anys d’història s’ha consolidat com el centre principal d’informació i consultes dels ciutadans que volen assabentar-se dels serveis que ofereix l’Ajuntament. Un 99,2% dels enquestats considera el servei com a «útil» o «molt útil».

 

La Biblioteca Carles Cardó entra a l’univers Club Super 3

Els més petits de la ciutat ja tenen una nova aventura a l’horitzó. La Biblioteca Carles Cardó s’endinsarà a l’univers del Club Super3 amb l’activitat “Supernit a les biblioteques”. L’esdeveniment està organitzat pel Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i tindrà lloc a la biblioteca Carles Cardó el proper 25 de maig, entre 20 i 21 hores.

 

El 8è Simposi Casteller de Catalunya posarà el focus sobre els valors dels castells

La ciutat de Valls emplaçarà el 8è Simposi Casteller en el marc de la Fira de Santa Úrsula. Així ho ha fet saber l’Ajuntament de Valls, qui també ha fet oficial la data de celebració. El dissabte 20 d’octubre, abans d’enfilar la recta dels moments àlgids de la temporada, els participants debatran en torn dos eixos temàtics. En aquesta ocasió, els valors del fet casteller i el lideratge dels caps de colla, centraran totes les reflexions.

 

L’Ajuntament presenta la convocatòria d’ajuts destinats al teixit cultural de la ciutat

L’Ajuntament de Valls, mitjançant la seva Xarxa de Cultura, va presentar dijous la nova convocatòria d’ajuts a les associacions que componen el teixit cultural de Valls. Les bases tenen com a objectiu realçar i activar l’activitat cultural de la ciutat. Des del consistori s’ha confirmat l’import total de la convocatòria, el qual serà de 15.300 euros.
La convocatòria, emplaçada en el marc de la reunió del Consell de Cultura, ha donat suport a 126 projectes en els darrers set anys. A la convocatòria dels ajuts per a l’any 2018 poden acollir-se totes les associacions amb objectius culturals que formin part de l’òrgan de participació ciutadana del Consell de Cultura de Valls.

 

Marcel Gros i Pepa Plana uneixen forces en un espectacle especial

La companyia Passabarret és una de les més reconegudes a la ciutat per dur a terme propostes que sorprenguin a tots els assistents. Ho feien fa unes setmanes amb l’adaptació al circ de la novel·la Josafat i ho faran ara amb un espectacle únic. Cada mes de maig, la companyia circense organitza un espectacle estrella i aquesta vegada el món del clown hi tindrà un paper important. Pepa Plana i Marcel Gros protagonitzaran un espectacle que fa anys que està descatalogat. L’espectacle tindrà lloc diumenge als jardins de Casa Fèlix.

 

L’Ajuntament de Valls signa el conveni amb la Llar del Jubilat de Valls

Continua l’entesa entre l’Ajuntament i la Llar de Jubilats. L’acord, que es renova cada any, oficialitza l’aportació d’11.250€ per par de l’Ajuntament i que aniran destinades a les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.
A més, el consistori ha assegurat que ajudarà en les despeses de manteniment de l’actual edifici que ocupa la Llar del Jubilat al carrer Maria Codina per garantir que les instal·lacions son vàlides pel benestar dels socis.

 

El nou pati de l’Escola Enxaneta avança amb bon peu

El nou pati de l’Escola Enxaneta de Valls comença a prendre forma. Les instal·lacions encara estan en una fase inicial. Pròximament s’afegiran altres tipus d’elements com un hort, una pèrgola o taules que acabaran d’ocupar l’espai actual del terreny que ha adquirit l’escola establida a la plaça del Carme.

 

La Junta de Govern arriba a nous acords

la Junta de Govern ha arribat a cinc acords nous que reafirmaran el compromís del consistori amb la resta d’entitats que conformen el teixit vallenc. Primerament l’aprovació per obrir la convocatòria anual per a l’atorgament de subvencions a les entitats veïnals de Valls. A més, la Junta va aprovar el conveni anual amb la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i Pedanies.
Un altre acord a destacar és la sol·licitud de subvenció al Pla D’Acció Municipal de la Diputació pel projecte de Ca Xapes i un altre sobre la reparació de la coberta de l’escenari de la plaça dels Pins de la Xamora. Per últim, la Junta de Govern ha aprovat un conveni entre l’Ajuntament de Valls i la Fundació Anelles de la Flama.

PUBLICITAT