L’Ajuntament de Valls impulsa una campanya sobre la tinença responsable d’animals

Valls inicia la campanya informativa sobre la tinença responsable d’animals de companyia. La campanya anirà destinada als ciutadans i se’ls informarà per mitjà de dos informadors ambientals, situats als punts de la ciutat on habitualment es porten les mascotes a passejar.
Els informadors facilitaran enquestes anònimes als responsables dels animals per tal de poder analitzar les seves respostes posteriorment. Juntament amb aquesta campanya, també s’ha impulsat el projecte “Sóc responsable”, el qual busca conscienciar als propietaris de les mascotes sobre les seves obligacions.

La Nit dels Museus presenta l’espectacle “La Biblioteca Popular. Cent anys enrere!”

PUBLICITAT

El Museu de Valls dedicarà la nit del 19 de maig a fer una cita cultural, lúdica i nocturna per recrear un viatge en el temps fins a la Biblioteca Popular de 1918. L’edifici, banyat amb llums de colors especialment per l’ocasió, s’omplirà de vida amb l’animació de personatges d’època, música jazz dels anys vint i un tast de vins, que completaran la visita nocturna a l’exposició commemorativa del centenari.
Aquest esdeveniment s’emmarca dins de les activitats que han estat programades per part de l’Ajuntament de Valls, el Museu de Valls, l’Arxiu Municipal, l’Institut d’Estudis Vallencs, la Biblioteca Carles Cardó i la Xarxa de Cultura. La programació va començar el 22 de març i acabarà el pròxim 23 de juny, data en què la Biblioteca Popular complirà 100 anys.

El PSC presenta una moció per millorar l’accessibilitat a les cambres higièniques

El PSC presentarà una moció al pròxim ple de dilluns dia 7 de maig. La moció, tindrà l’objectiu de crear unes bases de subvenció per millorar l’accessibilitat a les cambres higièniques. Rosa Maria Ibarra, cap del PSC vallenc considera que la moció és important, ja que pretén ajudar a un col·lectiu clau de la ciutat, la gent de més de 65 anys o amb algun tipus de discapacitat.
Amb aquesta reforma, es busca introduir més facilitats per accedir a les cambres higièniques com la substitució de banyeres per dutxes, la redistribució d’aparells sanitaris, l’eliminació d’esglaons o la instal·lació d’agafadors entre d’altres.

La 6ª Music Valls Va De Vins oferirà set actuacions musicals

La próxima edició de la Music Valls Va de Vins, la mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp ja ha donat a conèixer el cartell dels artistes que es podran escoltar en directe els dies 11, 12 i 13 de maig al Pati de Valls. Actuaran set artistes que barregen soul i funk, amb pop i cançó d’autor amb destacada presència també de grups locals.
Les formacions triades són The Slingshots, Albert Basora, Murmur, Elena Volpini, Joan Reig, La Soul Machine i Lu Rois. Totes aquestes formacions acompanyaran els tastos d’una setantena de vins dels 13 cellers de la DO Tarragona i d’altres productors vitivinícoles que estaran representats al Pati de Valls.

 

El Patronat Municipal d’Esports dona llum verda al període d’inscripcions per a les activitats d’estiu

El Patronat Municipal d’Esports de Valls obrirà el pròxim dilluns 7 de maig, el període d’inscripcions per a les diferents activitats d’estiu que ja s’han programat. Les principals activitats destacades són l’esportiueig infantil, el miniesportiueig i els cursos de natació, juntament amb la quarta edició del campus de natació.
Tot i que també s’ofereix un abonament d’estiu, entre el 16 de juny i l’11 de setembre, el calendari d’activitats es centra especialment en el mes de juliol. Una de les propostes que agrada més al públic infantil és l’esportiueig, activitat poliesportiva que s’adreça a nens i nenes de 7 a 11 anys en què s’inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports.

 

Òmnium Alt Camp idea un Concurs de Fogueres renovat per la Festa Major de Sant Joan

El tradicional Concurs de Fogueres de la Festa Major de Sant Joan es renovarà de cara a l’edició d’aquest any. Òmnium Cultural Alt Camp ha presentat una sèrie d’innovacions que aniran des d’una major dotació en premis a l’ampliació de les categories del concurs. Les novetats està previst que comencin pel mateix ritual de la Flama del Canigó que serà l’encarregada d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.
A la plaça del Blat es farà la lectura del veredicte del Concurs de Fogueres que organitza Òmnium Cultural. Aquesta edició s’han implementat novetats importants per fomentar la participació de més entitats i associacions perquè el públic visiti les fogueres plantades a diferents barris de la ciutat. A més, s’ha augmentat també la dotació del concurs que repartirà 700 euros en premis.

La Taula de Cohesió Social fa balanç de l’informe de seguiment del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Valls

Aquest divendres s’ha produït la reunió de la Taula de Cohesió Social en la qual s’ha fet balanç de l’informe de seguiment del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Valls. A la conferència hi han assistit una cinquantena de representants d’entitats de l’àmbit social, administracions i grups polítics municipals.
La Taula representa un espai de participació comunitària per a l’assessorament i la consulta en l’àmbit dels serveis socials, oberta a les entitats, associacions i usuaris dels serveis i equipaments públics. En aquest sentit, des de la participació dels diferents agents a la Taula es reforça el caràcter transversal i de treball conjunt en les polítiques socials i d’atenció a les persones.

PUBLICITAT