La Unió Anelles de la Flama fa oficials els detalls de la seva participació en un dels esdeveniments més esperats de la ciutat. L’entitat vallenca, que participa activament cada any en la celebració de la professó del Corpus Christi, cita a tots els socis a col·laborar en el cap de setmana del 2 al 3 de juny.

PUBLICITAT

Durant la vigília de corpus, el dissabte 2 de juny al matí, l’entitat ha organitzat una sortida que marcarà un itinerari per Valls amb l’objectiu de recollir flors i herbes per la confecció de la catifa. L’endemà diumenge, a partir de les 9 del matí, al Pati, es convoca a tots els socis per participar de la festa i, a la tarda, amb la sortida de la professó i part del seguici.

Des de la UAF asseguren que la catifa incorporarà en el disseny, elements tradicionals de la festa vinculats a l’entitat, com poden ser l’Àliga i els colors de la bandera de la ciutat.

La confecció de la catifa s’emmarca en la 10ª edició del concurs de catifes de Corpus que tindrà lloc el 3 de juny, convidant a entitats, associacions i grups veïnals a participar-hi en la confecció de les tradicionals catifes de flors i elements naturals. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, definia així alguns dels detalls més destacats del concurs.

Els colors i aromes de les catifes de flors als carrers, els tocs manuals de campanes, els domassos engalanant finestres i balcons o la processó a la tarda formaran part d’un dels caps de setmana més esperats.

______________________________________________

VallsJove fa oficial la nova edició del concurs de grafits i murals “Murs de Festa”

L’art urbà tornarà a ser protagonista a la ciutat de Valls un any més. L’entitat VallsJove, en col·laboració amb l’associació juvenil Big Fam, Montana Colors i Pintures Solé, ha convocat el tercer concurs de grafits i murals anomenat “Murs de Festa”. El certamen es durà a terme en el marc de la Festa Major de Sant Joan i buscarà revitalitzar artísticament l’espai públic de la ciutat. Des de l’entitat s’ha volgut connectar el concurs amb la temàtica que predomina en l’edició de la Festa Major d’aquest any, el foc de Sant Joan.

El concurs està adreçat a tots els joves d’entre 14 i 34 anys residents al Camp de Tarragona i es poden presentar de manera individual o en equips. La data límit per presentar els seus projectes és el dia 30 de maig a les instal·lacions de VallsJove (c/ Sant Pere, 2 – despatx 1a planta de l’edifici de Ca Creus), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores. Des de l’entitat s’ha garantit que les despeses de material per pintar seran assumides des de l’organització.

La persona o persones guanyadores podran realitzar la seva obra en una paret de la ciutat el cap de setmana del 16 i 17 de juny i rebran un premi de 500€ juntament amb un lot de material divers. Recordem que aquest any, el certamen ‘Murs de festa’, arriba a la seva tercera edició després de l’èxit de convocatòria de l’any passat. Amb aquest concurs els organitzadors busquen augmentar i millorar les intervencions artístiques a la via pública.

PUBLICITAT